Verzenden & retourneren

Levertijd:

Afhankelijk van het artikel is de verwachte levertijd ongeveer 1 tot 3 werkdagen.

Transport:

SweetHomeLiving maakt gebruik van PostNL, DHL en ONB


Betalen kan met:


Klarna (achteraf betalen), IDeal, MasterCard, Maestro en Bancontact


Verzendkosten:

Bij alle bestellingen binnen Nederland en België rekenen wij geen verzendkosten


Ruilen en Retourneren

Mocht uw bestelling niet aan de verwachtingen voldoen of wilt u het product omruilen, dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het product dit doen zonder opgave van reden aan ons kenbaar maken. U kunt dit via de mail aan ons kenbaar maken met opgave van uw bestelnummer waarna u de retourvoorwaarden ontvangt, samen met een formulier voor de herroeping van de aankoop. Deze kunt u sturen naar ons contactadres. U hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het pakket naar ons te retourneren. De kosten voor het retour zenden komen voor rekening van de koper. Let op dat de producten van SweetHomeLiving niet via gewone brievenbuspost geretourneerd kunnen worden, maar dat dit via een pakketdienst moet gebeuren. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Na ontvangst van het product, wordt de volledige orderbedrag binnen enkele dagen gecrediteerd (in ieder geval binnen 14 dagen). We betalen het orderbedrag terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.

Speciaal voor jou gefabriceerde producten zoals gepersonaliseerde producten, kunnen niet geretourneerd worden.

Mocht u onverhoopt niet het juiste product ontvangen dan draagt SweetHomeLiving er zorg voor dat het juiste product zo snel mogelijk geruild wordt op kosten van SweetHomeLiving. Indien u de bestelling niet correct ontvangt, of indien er sprake is van zichtbare beschadiging van de verpakking, meld dit dan binnen 24 uur aan SweetHomeLiving. Indien nodig zorgt SweetHomeLiving voor vervanging van het beschadigde product.

Meer informatie over ruilen en retourneren (het herroepingsrecht) vind u in onze
Algemene Voorwaarden.

Contactgegevens

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op. Mails die u ons stuurt proberen wij op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
U kunt ook telefonisch contact met SweetHomeLiving opnemen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur bereikbaar op 036-2060224.

SweetHomeLiving
Aprilstraat 102
1335 BS Almere
Tel: 036-2060224
Mail: info@sweethomeliving.nl